II. KÖZÖSSÉGI BESZÉLGETÉS, 2019 JÚNIUS

A Déli városrészek célterület június második közösségi beszélgetésére a Mosolymanó Családi Központban került sor. A közösségi beszélgetésen két magánszemély, a Mosolymanó Egyesület és a Velünk Vagytok Egyesület képviseltette magát.

A Közösségi beszélgetés elején Bencze Zsolt, célterület felelős közösségfejlesztő köszöntötte a megjelenteket.

A Mosolymanó Egyesülettől többen is megjelentek és örültek a tervezési folyamat pozitív végkimenetelének, tekintettel a lakossági kérdőívekre és az interjúkra egyaránt.

Bemutatásra kerültek az interjúkötetek, melyek kapcsán Bencze Zsolt célterület felelős közösségfejlesztő elmondta, hogy a városban összeségében milyen számok születtek erre vonatkozóan és ennek kapcsán a célterületi vonatkozás is szóba került.

Új egyesületként részt vettek a közösségi beszélgetésen a Velünk Vagytok Egyesület tagjai is. Együttműködést kötöttek szóban a Mosolymanó Egyesülettel és megegyeztek abban, hogy a jövőben támogatni fogják egymás programjait a célterületen.

Az interjúkötetet minden résztvevő rendben találta és az igényeknek megfelelőnek.

Összeségében tehát kijelenthető, hogy tartalmas és hasznos közösségi beszélgetést zártunk, melynek végeztével a civil szervezeti képviselők pozitívan tekintettek a jövőbe.