KÖZÖSSÉGI BESZÉLGETÉS, 2018 AUGUSZTUS

A Déli városrészek ötödik közösségi beszélgetésének az Apáczai Művelődési Ház adott otthont. A közösségi beszélgetésen a Kerekítő Klub és a Baranya-Sakk Egyesület képviseltette magát.

A júliusi közösségi beszélgetésen már részt vettek a civil szervezetek képviselői, ez alkalommal pedig további támogatásuk felől is biztosították a projektet.

Mindkét szervezet képviselője jelezte a közösségfejlesztőnek, hogy lehetővé teszik a rendezvényükön a projekt munkatársainak részvételét, így elősegítve a tagtársaikkal való találkozást, és a pécsi lakosok javaslatainak felmérésünkben való rögzítését.

Az interjúk tekintetében az egyik résztvevő jelezte, hogy több ismerőse is van a célterületen, és felajánlotta segítségét a projektbe való bevonásukat illetően.

A megjelent civil szervezeti vezetők több távlati célt is megjelöltek. Ezek közé tartozott többek között a fiataloknak szóló mesemondó délutánok szervezése, dráma szakkör elindítása, a sport programok színesebbé tétele.

Elmondásuk alapján szeptember hónapban szeretnének minél több civil szervezetet bevonni a projektbe, és együttműködéseket kiépíteni velük.