Részvételi fórum I. negyedév

Déli városrészek célterület szeptemberi részvételi fórumán az Apolló Kulturális Egyesület, a Mosolymanó Egyesület, valamint egy magánszemély képviseltette magát. A részvételi fórumra a Mosolymanó Családi Központban került sor.

A részvételi fórum elején Dóri Éva közösségfejlesztési csoportvezető köszöntötte a megjelenteket, majd a célterület vonatkozásában ismertette a cselekvési tervben szereplő eseményeket és folyamatokat a jövőre nézve.

Dr. Harmatné Horesnyi Mária jelezte, hogy a Mozgáskorlátozottak által benyújtott programjavaslat értelmében ő lesz az előadó az „Előadások az egészségünkért” című hamarosan következő eseményen, melynek szervezésében a Mosolymanó Egyesület nyújt segítséget és biztosítja a helyszínt. Ennek kapcsán Barkóczi Szabina elmondta, hogy mint a Pécsi Kommunikációs Központ leendő munkatársa tud érdemi tájékoztatást nyújtani a lebonyolításról és a felmerülő költségek rendezéséről.
Ezt követően a rendezvényeken szükséges dokumentációról kaptak tájékoztatást a megjelentek, köztük a jelenléti ívekről és azok használati módjáról, valamint a plakátok elkészítési módjáról, gyermekek esetén szükséges hozzájáruló nyilatkozatról.

A tájékoztatás után a Mosolymanó Egyesület képviselője tette fel kérdéseit a programokkal kapcsolatban, majd a célterület átfogó elemzése következett.

Ebből kifolyólag szóba került a „Postavölgyi Hírharang” újság is, melynek célterületre szánt átfogó változata kerül majd kialakításra és szerkesztésre a Mosolymanó Egyesület és a Kézművesek Baranyai Egyesületének jó voltából.

A részvételi fórum végén mindenki választ kapott a kérdéseire és kijelenthető, hogy egy hasznos és a jövendőbeli programok tekintetében várakozásokkal teli beszélgetést zártunk.