RÉSZVÉTELI FÓRUM II. NEGYEDÉV

Déli városrészek célterület második részvételi fórumán a Mozgáskorlátozottak Baranyai Egyesülete, a Röppentő Zenekar és a Tett-Hely képviseltette magát. A részvételi fórumra a Mosolymanó Családi Központban került sor.

A részvételi fórum elején Bencze Zsolt célterület felelős közösségfejlesztő köszöntötte a megjelenteket, majd a célterület vonatkozásában ismertette a cselekvési tervben szereplő eseményeket és folyamatokat.

A korábban megvalósult rendezvények közül kiemelésre került az Illyés Gyula Általános Iskola jubileumi rendezvénysorozata és a Mosolymanó Családi Központban létrejött Márton napi esemény is, melyhez Villuth Andrásék, a Röppentő Zenekartól is képviseltették magukat, így részletesebb tájékoztatást nyújtott a rendezvényről és megosztotta pozitív és negatív tapasztalatait egyaránt. Ezt követően a Tett-Helytől érkezett Csizmadia Ildikó tette fel kérdéseit a korábbi programokról, majd a márciustól induló kertvárosi folyamata után érdeklődött és átbeszélték a technikai részleteket Barkóczi Szabinával.

A Mozgáskorlátozottak Baranyai Egyesületétől érkezett Kovács Tibor szervezeti képviselő kifejtette, hogy egyesületükben személyi változások várhatóak a vezetőség tekintetében, de ez nem befolyásolja a programok megvalósítását, így igyekszik mihamarabb felvenni a „fonalat” és segítségül lenni az „Előadások az Egészségünkért” című esemény megvalósítása kapcsán.

A részvételi fórum végén mindenki választ kapott a kérdéseire és kijelenthető, hogy egy hasznos és a jövendőbeli programok tekintetében várakozásokkal teli beszélgetést zártunk.