RÉSZVÉTELI FÓRUM IV. NEGYEDÉV

Déli városrészek célterület negyedik részvételi fórumára a Mosolymanó Családi Központban került sor. A fórum elején Bencze Zsolt célterület felelős-közösségfejlesztő köszöntötte a megjelent civil szervezeti vezetőket és a projekt munkatársakat.

Első pontban a COVID-19 vírushelyzet okozta új helyzetet beszélték át a résztvevők. A vírushelyzet előtti megvalósítási szakaszban elindult események és folyamatok értékelése következett, melyek kapcsán szóba kerültek az online újságba felvett vagy a jövőben felvenni kívánt monitoring interjúk a civil szervezeti képviselők és intézményi dolgozók vonatkozásában. A vírushelyzet korlátozásainak feloldása után létrejött helyzet tekintetében megbeszélésre kerültek az elmaradt programok pótlására vonatkozó módosító dokumentációk és további lehetőségek. A civil szervezeti vezetők a szavazatukkal erősítették meg a Mosolymanó Egyesület elmaradt programja kapcsán felmerült tematika módosítást, mely során mindenki egyhangúlag elfogadta a változtatásokat.

Bencze Zsolt célterület felelős-közösségfejlesztő kiemelte, hogy a Mosolymanó Egyesület részéről már érkezett monitoring interjú három program kapcsán is, melyből kettő esemény ezen a célterületen valósult meg nagy sikerrel.

A Pécsi Kommunikációs Központ munkatársa pár mondatban tájékoztatta a megjelent szervezetek képviselőit a szervezéssel, számlázással kapcsolatos teendőkről.

Tekintettel arra, hogy több kérdés nem hangzott el, így a részvételi fórumot lezártuk.

Összeségében kijelenthető, hogy egy tartalmas és eredményes részvételi fórumot zártunk, melynek végeztével a résztvevők sok reménnyel tekintenek a jövőbe.