RÉSZVÉTELI FÓRUM V. NEGYEDÉV

A részvételi fórum elején Szerecz Gábor, célterület felelős – közösségfejlesztő, kérte a résztvevőket, hogy a chat funkciót használva adják meg a nevüket, a képviselt szervezetet, illetve annak címét és elérhetőségeiket, majd a videófelvétel miatt kérte, hogy szóban is adják meg nevüket és a képviselt szervezetet. A folytatásban szintén Szerecz Gábor tájékoztatta a résztvevőket a projekt jelenlegi állásáról:

• Személyi változás következtében módosult az ügyfélszolgálat időpontja: hétfőnként 08:00 – 10:00 óra között lesz nyitva. A helyszín változatlanul a Mosolymanó Családi Központ.
• Minden második csütörtökön hírlevelet küldünk ki az összes megvalósító szervezetnek. Eddig három e-mail ment ki, a résztvevők megerősítették, hogy megkapták azokat.
• Az eddigi módosítások alapján, a közösség által megszavazott változások átvezetése a cselekvési tervbe folyamatban van. Minden felvezetett változásról a közösség már döntött és elfogadta azokat. Amint elkészültek a módosított cselekvési tervek, azokat továbbítjuk az érintett szervezetek felé.
Az elhangzottak után Barkóczi Szabina, a Pécsi Kommunikációs Központ munkatársa tájékoztatta a résztvevőket, hogy a COVID-19 miatt a tavaszi-nyári félévben elmaradt programok nem csak februárig pótolhatóak, hanem a projekt végéig. Mivel jelenleg is maradnak el rendezvények, ezek pótlása is lehetséges, ugyanúgy programjavaslati űrlap módosító nyilatkozatának benyújtásával.

13_20201104_kép2

Tomayer Dóra szakmai vezető összegezte a projekt során eltelt egy évet, majd megköszönte a szervezetek munkáját, hogy a járvány ellenére is kitartóan próbálják megvalósítani a programokat.
Dezsőfi Vivien csoportvezető is megköszönte a szervezetek kitartó erőfeszítését.

Vörösné Deák Andrea, a Mosolymanó Egyesület vezetője megköszönte Barkóczi Szabina (Pécsi Kommunikációs Központ) munkáját és segítségét. Ezután tájékoztatott minket, hogy 2020. november 7-én rendezik meg a „Rózsadombi Szüret” című eseményüket. Sajnos a többi rendezvényüket halasztani kell, ez ügyben már egyeztettek Barkóczi Szabinával. Végezetül ismét megköszönte az együttműködést és a rugalmasságot.

Ezután Bancsicsné Furulyás Sylvia, a Mozgáskorlátozottak Baranyamegyei Egyesületének elnöke osztotta meg velünk a gondolatait. Elmondta, hogy ezen a célterületen nincs most megvalósítandó programjuk, ellenben a VII. Kelet – Mecsek célterületen halasztani kényszerültek egy program tekintetében az időjárás miatt. Ez a rendezvény az „Ifjúsági Sportnap” lett volna, de későbbi megrendezéséről már egyeztettek a Pécsi Kommunikációs Központtal. Tájékoztatott minket arról is, hogy a Mosolymanó Egyesülettel nagyon jó kapcsolatot sikerült kialakítani, amit a jövőben is ápolnak majd.

Mivel több hozzászólás nem hangzott el, így Szerecz Gábor célterület felelős megköszönte a jelenlévőknek, hogy részt vettek a rendhagyó részvételi fórumon és zárta a beszélgetést.